Telefoon: 0523-270002
Mobiel: 06-22213032 of 06-55079408

Mail: info@dierenpensiondedriehoek.nl
banner3
Online reserveren
Reserveer gemakkelijk en snel
via ons online reservering systeem
reservering driehoek

 

Ons kattenpension is een grote ruimte wat gezellig en knus is ingericht.

Deze goed geventileerde ruimte beschikt over vloerverwarming en voldoende daglicht. In de winter warm en in de zomer koel.

Er is een ruime keuze aan ligplaatsen  en er zijn veel dekentjes, manden, banken, speeltjes, krabpalen en noem maar op.

Ook kunnen ze naar de grote, overdekte buitenren en hier lekker klimmen.
Is uw kat gecastreerd of gesteriliseerd, dan mogen ze lekker los lopen en spelen de hele dag door. Wij nemen geen ongecastreerde katers aan.

Uiteraard zorgen wij voor voldoende rust onder de katten.

Ons pension is gericht op het welvoelen van uw kat. Ze krijgen veel persoonlijke aandacht en vinden het belangrijk dat hij/zij zich bij ons thuis voelt.

Wij voeren de katten kwaliteitsvoer van Royal Canin. Het voer staat er de hele dag. Overal staat vers drinkwater. Indien uw kat anders is gewend,

geeft u dit dan aan. In overleg is veel mogelijk.

Tevens hebben wij de hele dag muziek aan, dit geeft rust onder de katten.

De kattenbakken die overal staan, worden dagelijks gereinigd en gedesinfecteerd. Onze vaste dierenarts staat dag en nacht “stand by”.

Wij streven ernaar om de verzorging zoveel mogelijk naar uw wensen uit te voeren.

Bij het inschrijven, zullen wij u veel informatie vragen. Zo kunnen wij goed voor uw kat zorgen. Bepaalde gewoonten, medicijnen, dieetwensen en noem maar op, zijn belangrijk om te weten. U kunt dan met een gerust hart uw huisdier bij ons achterlaten. Ook voor uw kat moet dit verblijf een beloning zijn voor zijn of haar liefde en trouw!

 

Omdat het onderbrengen van uw kat de nodige emoties en vragen met zich meebrengt, adviseren wij u om vooraf vrijblijvend een kijkje te komen nemen en kennis te maken. Wij kunnen u dan alle informatie verstrekken zodat u in ieder geval met een goed gevoel uw kat aan onze zorg toevertrouwd zodat u én uw huisdier van de vakantie kunnen genieten! U bent in ieder geval van harte welkom! Hiervoor dient van te voren een afspraak gemaakt te worden! In de schoolvakanties, feestdagen en de maanden juli en augustus kunt u NIET kijken in verband met de drukte in het pension en de onrust die er dan onder onze logé s ontstaat.