Telefoon: 0523-270002
Mobiel: 06-22213032

Mail: info@dierenpensiondedriehoek.nl
banner8
Online reserveren
Reserveer gemakkelijk en snel
via ons online reservering systeem
reservering driehoek

 

 

Vanaf 29 april 2018 werken wij met een nieuw reserveringssysteem. Hieronder zullen wij kort een uitleg geven over dit nieuwe systeem.

Om een reservering te maken, kunt u hiervoor klikken op de knop "nu reserveren" en een eigen account aanmaken. U vult eenmalig alle gevraagde gegevens in en u kunt zelf uw huisdier(en) toevoegen en een reservering plaatsen. Bij eventueel een volgende reservering logt u in op uw eigen account en alle gegevens staan er dan al in. Het mooie van dit systeem is dat u in uw account zelf dingen kunt wijzigen zoals recente inentingen en/of medicijngebruik of andere belangrijke dingen die wij moeten weten. U kunt inloggen wanneer u maar wilt. De gegevens zijn voor ons direct inzichtelijk. Als u eenmaal de reservering hebt gedaan en u wilt bijvoorbeeld haal of brengdatum cq. tijd wijzigen, dat kunt u zelf niet. Neemt u dan per mail of telefonisch even contact op.

Als u klikt op "nog geen account, registreer hier" dan kan het systeem aangeven dat het mailadres al bekend is. Deze melding krijgt u als wij een eerdere reservering voor u erin hebben gezet (telefonisch of aan de balie). Als u deze melding krijgt, dan vult u enkel uw mailadres in en klikt u op wachtwoord vergeten. U krijgt per mail een wachtwoord  en hiermee kunt u dan inloggen. Als u dan ingelogd bent, kunt u gegevens wijzigen cq aanpassen.

Als u de reservering hebt gedaan wordt de melding gegeven dat het bedrag nog niet betaald is. Hier hoeft u niets mee te doen. Betalen is gewoon bij het brengen of ophalen van het huisdier.

Het is voor ons ook nog even wennen maar hopelijk wordt het middels dit systeem het reserveren wat makkelijker. Ook dat u altijd in uw account kunt inloggen en gegevens kunt aanpassen of dingen na kunt kijken.