Telefoon: 0523-270002
Mobiel: 06-22213032 of 06-55079408

Mail: info@dierenpensiondedriehoek.nl
Online reserveren
Reserveer gemakkelijk en snel
via ons online reservering systeem
reservering driehoek

 

Wij werken samen met een ervaren rijksgediplomeerde trimster. Zij doet dit in het pension, hiervoor hebben we een aparte ruimte gecreëerd. Zij zorgt er graag voor dat uw hond er keurig netjes uitziet als u uw hond weer komt ophalen.

U kunt aangeven indien uw hond gewassen, geknipt/geschoren/geplukt/geeffileerd moet worden tijdens zijn/haar verblijf in ons dierenpension. Wij zullen hier dan voor zorgen. Geeft u dit dan aan op het reserveringsformulier onder “overig” bij bijzonderheden.

Ook kunt u gebruik maken van de trimsalon zonder dat uw hond in ons pension verblijft.

Vraag naar de voorwaarden/tarieven.

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Knippen
Het inkorten van de vacht door middel van een rechte schaar of lichtgebogen schaar. Honden die o.a. geknipt worden: Poedel, Bichon Friche, Malthezer, Shih Tzu.

Scheren
Het inkorten van de vacht door middel van een tondeuse. Er zijn verschillende lengtes scheerkoppen die je op de tondeuse kan zetten. Scheren betekent niet meteen helemaal kaal. Je hebt scheerkoppen van 1mm t/m 16 mm Honden die o.a. geschoren worden: Poedel, Bichon Friche, Malthezer, Shih Tzu.

Plukken
Het plukken van de hond houdt in dat de bovenharen van de vacht eruit getrokken worden en dat de onderharen blijven zitten. De vacht moet hierbij goed plukrijp zijn, want anders irriteert het de huid en is het dus vervelend voor de hond. Tijdens het plukken van de vacht kan het voorkomen dat de hond nauwelijks of geen ondervacht heeft, dit houd in dat de hond er vrij kaal gaat uitzien na het plukken.
Plukken kun je doen op de volgende manieren:
- Plukken met duim en wijsvinger
- plukken met een trimduim waardoor je meer grip hebt
- plukken met een trimmes
Honden die geplukt worden zijn bijvoorbeeld de Bouvier, Cairn Terrier, West Highland White Terrier, ruwharige Teckel.

Effileren
Met de effileerschaar kun je de vacht op een natuurlijke wijze inkorten en uitdunnen. Rassen die geeffileerd worden: Golden Retriever, Spaniels.

Elke behandeling is inclusief:
- wassen en fohnen
- nagels knippen
- haren uit de oren, indien nodig schoonmaken
- indien nodig anaalklieren legen
- lekker luchtje